La Universitat de Barcelona, a través del seu Vicerectorat de Patrimoni i Activitats Culturals, ha elaborat la programació del seu XXXIV Cicle de Música a la Universitat, el qual abastarà tot el curs acadèmic 2021-2022.

Seguint amb la línia empresa durant les seves darreres edicions, el Cicle de Música seguirà comptant amb la participació de diferents formacions musicals de reconegut prestigi i que estan vinculades a institucions docents dedicades a l’ensenyament musical; bo i mantenint el protagonisme de les formacions pròpies de la UB, això és: l’Orquestra de la Universitat de Barcelona, la Schola Cantorum Universitaria Barcinonensis i el nou Cor UB, entre altres.


Lloc i accés: Paranimf de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, 585, 08007 Barcelona

Dates: D’octubre de 2021 a maig de 2022

Entrades: Entrada lliure i gratuïta amb invitació. Invitacions disponibles a www.ub.edu/cultura a partir del dilluns de la mateixa setmana del concert. Es podrà obtenir un màxim de dues entrades per persona fins a completar l’aforament de la sala.


Horari: De 20 a 21 h. L’accés del públic a la sala s’inicia a les 19.30 h.