El dimarts 8 de setembre s’ha reobert l’exposició «Recién pintado» a la Sala Josep Uclés, del Centre Cultural El Carme, de Badalona.

La mostra presenta l’obra de deu artistes que tenen dos vincles en comú: la intervenció al carrer i la ciutat de Badalona. Aquests artistes representen l’evolució d’una cultura i un estil de vida que va començar als anys noranta amb el graffiti i el hip hop, i que s’ha ramificat en corrents diferents que reflecteixen una gran riquesa cultural i estètica.


Entre finals del mes de gener i durant tot el mes de febrer de 2020, els deu artistes van intervenir directament a les parets de la Sala Josep Uclés, que es va convertir, així, en el seu propi espai de creació. Cada setmana dos artistes treballaven en les seves creacions i el públic podia accedir a la sala per tal de veure en directe i compartir amb ells el seu sistema de treball, les seves inquietuds i la seva recerca artística. D’aquesta manera, la Sala no només oferia una exposició diferent, pel caràcter de la mateixa obra, sinó, especialment, per la connexió directa i personal que s’establia entre l’artista i el públic.

L’obra completa es va inaugurar el dia 3 de març, però poc després, degut a la situació d’alerta sanitària, la sala va quedar tancada al públic.

Podeu consultar els perfils de cada artista en els següents enllaços:


VISITES GUIADES:

S’ha previst oferir visites guiades a l’exposició els dies 15 i 22 de setembre en dos torns, a les 18:00 i a les 19:00. Les visites tindran un aforament limitat (20 persones), de manera que quan el primer torn estigui complet, les persones que vulguin assistir a la visita hauran d’esperar al següent torn de les 19:00. A l’entrada es farà un registre dels visitants amb el nom, telèfon de contacte i DNI per a possibles rastrejos sanitaris posteriors.

Les visites aniran a càrrec d’Spogo, artista i comissari de l’exposició, acompanyat d’un altre dels artistes participants.

Lloc i accés: Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme (Francesc Layret, 78-82, planta -1, Badalona)

Dates:  Del 8 de setembre al 18 d’octubre de 2020

Entrades: Entrada lliure

Horari: De dimarts a divendres de 16:30 a 20:00; dissabtes d’11:00 a 14:00 i de 16:30 a 20:00, i diumenges d’11:00 a 14:00

MESURES ANTICOVID: 

D’acord amb la normativa vigent per control de la propagació de la pandèmia de la COVID19, s’han establert les mesures de seguretat i higiene que marca la normativa vigent i que, en resum, són:
– Limitació de l’aforament (20 persones)
– Registre de les persones assistents a l’entrada
– Obligatorietat de l’ús de la mascareta
– Ús de gel hidroalcohòlic abans d’entrar a la sala
– Compliment de la distància de seguretat entre persones