Sommeliers presenten el seu tercer treball “Per dins i per fora”. Aquest quintet format Rocío Seligrat (veu); Maricel Pons (piano); Teresa Nogueron (clarinet); Marta Pons (violoncel) i Mireia Bartolí (violí) amb cinc anys de carrera a l’esquena, elaboren un maridatge molt cuidat, on destaca una aroma especial. Arribades de Barcelona, La Ràpita, Terrassa, Sabadell i Menorca aquest any 2022 presenten per tot Catalunya les cançons d’aquest nou disc.

La presentació oficail d’aquest tercer disc “Per dins i per fora” serà pròxim dijous 2 de juny al Centre Artesà Tradicionarius de Barcelona. Compreu aqui l’entrada per al concert


Aqui teniu el seu primer single: Ocells!


L’any 2015 van publicar Quinze d’Abril (Temps Record) i tres anys més tard va veure a la llum el seu segon treball per títol 8 am (Discmedi i Taller de Músics, 2018) que entre altres els hi va valer el premi Miquel Martí i Pol 2018 de la XI edició del certamen Terra i Cultura, organitzat per Lluís Llach i Enderrock, han estat nominades als premis Enderrock (2019) i han obtingut una Menció Digital Wine Contest en la Categoria Millor Videoclip (2020)

“Per Dins i Per Fora” consta de temes propis que escriuen i arrangen pensant en la sonoritat que les caracteritza i que no deixa indiferent. Un viatge musical d’aquest grup que els hi agrada jugar, provar i arriscar. un disc diferent, on aquestes joves músiques han volgut evolucionar a un nou so. Aquest tercer disc s’ha gravat a l’estudi Bucbonera Records de Caldes de Montbui amb la producció de Luis Robisco, reconegut guitarrista i productor musical que compta amb més de 15 anys d’experiència acompanyant artistes a l’estudi.