Tornen les activitats gratuïtes de La Reial ens Mou! a la Plaça Reial de Barcelona. El programa va engegar un nou calendari d’activitats el passat mes de setembre i per aquest octubre torna amb els concerts, tallers infantils i classes esportives. Les entrades s’han de reservar a la web de l’organització.

BAUHAUS, MORITZ i els centres esportius ACCURA també tornen aquest mes d’octubre amb els seus tallers i concerts, després d’haver col·laborat per primera vegada el mes passat. Els diumenges 3 i 10 d’octubre, hi haurà classes d’aeròbic i body combat per part dels centres ACCURA, mentre que el dissabte 23, tallers per adults i nens a càrrec de BAUHAUS. Els concerts organitzats per MORITZ tindran lloc els dies 1, 9 i 21 d’octubre.

Música en directe i esport a l’aire lliure

El programa d’activitats s’inaugura aquest divendres 1 d’octubre, amb el concert de New Sabrosura a les 18.30 hores; el dissabte 9 d’octubre, la música anirà a càrrec de Ruc & Roll, a les 12.00 hores, tots a càrrec de MORITZ. L’últim dels concerts a l’aire lliure serà el pròxim dijous 21 d’octubre, i serà un homenatge a José Pérez Ocaña, un artista que és icona de l’època de la Transició espanyola.

El dissabte 2 d’octubre toca sessió de dibuix amb Urban Sketchers, on els dibuixants i il·lustradors -aficionats i professionals-, podran apropar-se a la Plaça Reial i dibuixar en companyia. Les activitats esportives començaran el diumenge 3 d’octubre amb una classe d’aeròbic a les 12.00 hores, a càrrec dels centres esportius ACCURA. La pròxima sessió serà una classe de Body Combat el diumenge 10 d’octubre a les 12.00 hores.

Restauració de mobles i Hilorama

El dissabte 23 d’octubre, tindrà lloc l’activitat Transforma els teus mobles amb BAUHAUS i Liberon, una activitat per adults on els monitors ensenyaran a restaurar i cuidar mobles per donar-les un toc més personal amb l’aplicació de pintura.

El segon taller va pels més petits, d’entre 5 i 12 anys. És un taller d’Hilorama, un art que consisteix a fer quadres jugant amb fils de color al voltant d’un conjunt de claus, fent el contorn d’una imatge. Per cada taller hi ha 20 places i es faran dues sessions de cadascun (10.30 hores i 12.30 hores). Les entrades s’han de reservar a la web de l’organització.