Des del 18 de setembre fins al 13 de desembre, creadors de diferents disciplines (música, teatre, dansa), tots residents a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació (FiC), participaran a FEEDBACK, una nova mostra en diàleg amb el públic, és a dir, en la que els artistes podran oferir un “tast” del seu projecte artístic, encara inacabat, a uns espectadors que podran conèixer detalls i prendre’n part comentant, suggerint, preguntant, etc.

D’aquesta manera, el públic s’incorpora com a part del procés creatiu que els artistes duen a terme durant la seva residència. La FiC incorpora aquesta iniciativa com a eina de suport a les diferents fases de creació dels projectes residents. De fet, la idea neix d’una necessitat expressada pels mateixos artistes a través de la Comissió de Programació, un espai participatiu obert a la comunitat del centre, que ha coordinat i dissenyat aquest format.

Aquesta primera edició de la mostra en diàleg Feedback s’iniciarà el 18 de setembre amb Luis Tabuenca, que estrenarà la seva òpera experimental –hipno-òpera-, Dreamtime. El diàleg amb el públic el moderarà Ramon Oliver, periodista de Què fem/La Vanguardia.

En la segona sessió, dijous 13 d’octubre, mostraran les seves propostes Heal (música) i Anna Fontanet (dansa), amb la moderació de Borja Duñó, de Time Out. El 9 de novembre serà el torn de la música de Sincro i del nou projecte teatral de la Companyia PQP, amb diàleg moderat per Crisol Tuà, de Recomana.

El mateix mes de novembre hi haurà dues sessions més: la del dia 22, amb Delirium Edition (música) i Lluís Arruga i Biel Montoro (teatre), moderada per Jordi Bordes d’El Punt/Avui, i la del dia 29, amb Mariana Portela (dansa) i la música d’Ominira, al capdavant del diàleg, Montse Tierz, de Recomana. El trimestre el tancaran el 13 de desembre les actuacions d’Ester Villamor (teatre) i Liviana (música), en aquest cas amb la moderació anirà a càrrec de Carme Canet, de Catalunya Ràdio.

FEEDBACK compta amb la col·laboració de la plataforma Recomana.cat com a coordinadors dels diàlegs. Totes les sessions començaran a les 19 h i són gratuïtes.