Inauguració de  la nova temporada de la Sala Nau B1 amb un concert gratuït de Roba Estesa, que presentarà el seu nou disc Desglaç. El grup de música festiva i combativa nascut l’any 2011, fusiona músiques urbanes i festives amb instrumentació i melodies folk. I per començar la festa, la Always Drinking Marching Band!
No us perdeu la inauguració de temporada perquè hi ha sorpreses i regals! El concert és gratuït però cal reservar entrada!!
 A partir d’avui ja es poden comprar les entrades per a la nova temporada de la Sala Nau B1, d’octubre de 2018 a gener de 2019. Com a novetat d’enguany, la temporada s’inaugurarà amb un concert gratuït del grup Roba Estesa, que presentarà el seu segon disc Desglaç.  Els teloners seran la Always Drinking Marching Band, que posaran el punt d’inici a una nit plena de sorpreses. L’entrada és gratuïta però caldrà fer reserva prèvia.
La música electrònica també s’afegeix a la programació de la sala, amb dues propostes de la mà de Desert Le Parody. Desert és el nou projecte artístic de Cristina Checa i Eloi Caballé, que destaca per la seva calidesa vocal, melanconia, pop sintetitzat, arranjaments hipnòtics i melodies captivadores. Els teloners seran Le Parody, el projecte musical de Sole Parody, italo-andalusa afincada a Madrid, que barreja ritmes tropicals amb el pop i l’electrònica.
Un dels referents del rap en català, Senyor Oca, presentarà el seu nou disc Cant de Pagès, que surt a la venda el mes de setembre. Els guanyadors del concurs Sona 9 2017 aposten pel hip-hop, el drum&bass i el dub africà per difondre el seu missatge: crítica social i cultiu del món interior.
La proposta més intimista vindrà de la mà de Clara Peya, que presentarà el seu vuitè disc Estómac. A cavall del jazz, el pop i l’electrònica la pianista i compositora seguirà la recerca feminista iniciada amb el seu anterior disc.
I per acabar la temporada, dos grups que arrosseguen un gran fenomen fan. LDS Lágrimas de Sangre, una banda de rap combatiu que amb el seu disc Viridarquia s’ha convertit en un dels més sol·licitats i ha estat present en la majoria de macrofestivals.  I el darrer concert de la temporada serà el d’Els Catarres, que presentaran el nou disc Tots els meus principis després d’un any i mig d’aturada.
Rock en família, la proposta per als més petits               
La programació familiar aposta una vegada més per una proposta rockera, aquest vegada per descobrir amb les criatures les millors cançons del llegendari grup AC/DC. Un repertori que farà gaudir grans i petits!
Podeu consultar la programació i comprar les entrades anticipades a www.rocaumbert.com/musica i a www.escenagran.cat