17.00 h Pl. de les Cultures
BALLA, BALLA AMB LA GENT GRAN
4 DE NOVEMBRE
Exhibició de diferents balls de la Gent Gran de Martorell, on també pots participar.

19.30 h Nau#2 de Ca n’oliveres
UTOPIC vs. DISTOPIC
5 DE NOVEMBRE
Espectacle performatiu on, a través del llenguatge de la dansa i el moviment, s’ha creat una obra efímera on s’exposen escenes de la realitat quotidiana que transcorren en termes oposats als d’una societat ideal a partir d’una creació de l’Espai de Dansa.

12.00 I 17.00 h Rambla de les Bòbiles
BALLA DANSA
6 DE NOVEMBRE
Actuació de diferents coreografies de les escoles de dansa de Martorell a càrrec de: Escola de Dansa El Progrés, New Dance, Esplai d’Avis Buenos Aires, Baila Descalza, Espai de Dansa i Escola de Dansa Sònia Navarro.

20.30 h Nau#2 de Ca n’Oliveres
AERODREAMS
6 DE NOVEMBRE
Un espectacle de dansa aèria i música que et transportarà a un mòn de somnis a través dels ulls d’una nena petita i els seus amics màgics. Una obra de l’Escola de Dansa Sònia Navarro.

19.00 h Sala Teatre El Progrés
MIRA MIRÓ Cia. Baal Dansa
7 DE NOVEMBRE
Un espectacle de dansa i animació de vídeo per als més petits, que neix de l’univers de Joan Miró. L’obra s’emmarca a una selecció de la seva obra gràfica. Els vius colors, les formes geomètriques i l’aparent “totipotència” de les “figures i personatges” estimulen la fantasia, deixant entreveure que tot és possible. De forma màgica les pintures tornen vives i ens transporten a un univers imaginari. L’aventura d’un viatge al cosmos plena de descobriments i sorpreses.

17.00 h Sala Teatre El Progrés
CITA A CIEGAS Sol Picó i Marco Mezquida
7 DE NOVEMBRE
Per primera vegada en un escenari, Sol Picó i Marco Mezquida ens expliquen una història d’amor on no calen les paraules, tan sols el llenguatge de la música i els moviments. No us estranyi si veieu ballar sobre taules i cadires!