Família! Aquí teniu la guanyadora de l’entrada doble + tast de vins pel concert de Roba Estesa el dissabte 3 de setembre a Capafonts dins del Festival Terrer Priorat!

25 ag. 2022 | Concursos

Família! La guanyadora de l’entrada doble + tast de vins pel concert de Roba Estesa el dissabte 3 de setembre a Les Eres – Pista Poliesportiva de Capafonts a les 21h del Festival Terrer Priorat és:

@marina.b.andreu

Moltes felicitats!

Rosa permanent (2021) és el resultat de més d’un any d’investigació i creació després de Dolors (2020), el darrer disc del grup, que marcava un abans i un després en la seva sonoritat. Rosa permanent reprèn aquest camí sonor i se submergeix en la producció d’estudi de llarga durada per descobrir estètiques i estils fins ara no explorats, sota la producció i enregistrament de Joan Borràs i Ferran Casas.

En aquest darrer disc Roba Estesa s’endinsa en mons més emocionals i parla de com de revolucionari és detectar, escoltar i posar llum a tot el que ens fa mal. Es tracta d’un viatge de reflexions entre allò individual i allò col·lectiu, una barreja d’estats emocionals que mai són o blancs o negres. Rosa permanent ens parla dels camins que fem des dels marges, ens parla del dolor, de la pena, de l’amor, de la memòria que torna i que es queda per a transformar el present des de la col·lectivitat i des de les cures.

Helena Bantulà, guitarra elèctrica
Sandra Bracke i Eiden Sánchez, intèrprets en llengua de signes catalana
Laia Casanellas, guitarra espanyola, guitarra acústica i guitarró
Lidia Facerías, teclats i acordió
Clàudia García-Albea, violí
Xerach Peñate, bateria
Gemma Polo, veu
Anna Sardà, baix elèctric

Entrades: 18 € (inclou el concert d’Anna d’Ivori i tast de vi)
Menors de 12 anys entrada grauïta
Servei de bar i menjars
Obertura de portes les 18:30 h