Família! La guanyadora de l’entrada doble per anar a veure l’espectacle “L’altre” a la Sala Beckett de Barcelona el divendres 3 de juny a les 20h és:

.Marta Lorenzo

Moltes felicitats!

Com? Molt fàcil! Mail a info@laculturanovalres.com dient “La Cultura No Val Res + l’altre”. Entre tots els participants farem el sorteig el dimarts 31 de maig. Que la sort us acompanyi!

El Claudi, principal inversor de l’empresa tecnològica Visos Blaus, ha encarregat al seu director, l’Agustí, un projecte que haurà de revolucionar el futur de la humanitat.

El Conrad, enginyer en cap de Visos Blaus, té problemes d’ordre tècnic, però sobretot ètic amb el producte, de manera que contracta l’Adrià, una jove promesa de l’enginyeria.

Paral·lelament, els subjectes de prova del producte: el Carles i l’Andreu, treballen sense treva a les ordres dels enginyers, per tal de perfeccionar-lo i millorar-ne les competències i el funcionament.

Ubicada en un futur que sembla més llunyà del que és en realitat, a L’altre, Roc Esquius ens proposa un joc provocatiu, divertit, enginyós i ple de sorpreses sobre la tensió entre la ciència i l’ètica en el nostre món, fatalment abocat a la tecnologia i a la deshumanització.

Hi trobem, a més a més, i tal com suggereix el mateix títol, un retrat sensible i sincer sobre la importància dels altres en les nostres vides i sobre la transcendència de l’amistat. I tot plegat, amb una estructura dramatúrgica i amb un joc interpretatiu frenètic, esbojarrat, hilarant i captivador.

Aquest espectacle forma part del cicle Màquina Persona. Intel·ligència Artificial i creació que vol alimentar les reflexions al voltant de la Intel·ligència Artificial partint dels supòsits filosòfics i artístics en processos de creació híbrida.

Autor Roc Esquius

Direcció Sergi Belbel

Dates Del 28/04/2022 al 05/06/2022

Horari De dimecres a dissabte, 20h Diumenge, 18h

Durada1h 35min

Espai Sala de baix

Preu De 10€ a 20€

En aquest espectacle es fan servir llums estroboscòpiques

Comprar entrades