Família! Aquí teniu el guanyador de l’entrada doble per la Traviata de Verdi, el dissabte 9 de juliol al Claustre de l’Oratori Sant Felip Neri de Gràcia a Barcelona.

29 juny 2022 | Concursos

Òpera amb Gràcia és un festival d’òpera de mig format fet al cor del Barri de Gràcia i de la ciutat de Barcelona.
El seu objectiu és recuperar el gènere des de la perspectiva més fresca i contemporània. I ara us regalen una entrada doble per anar a veure la famosa obra de Verdi, La Traviata el 9 de juliol al Claustre de l’Oratori Sant Felip Neri de Gràcia a les 19h.

El guanyador de l’entrada doble per anar a La Traviata és:

.Quim Prats

Moltes felicitats!

L’essència de l’òpera Verdiana en un acte únic.

Una de les obres de més rellevància i popularitat mundial arriba al Festival Òpera amb Gràcia de la mà de la soprano Ximena Agurto, el tenor Albert Deprius, i el baríton Jorge Tello, sota la batuta del mestre Guerassim Voronkov i la direcció d’escena de Maria Voronkova.

Hem reduït l’obra als seus tres personatges principals per extreure el més profund de les seves emocions i vivències. Aquesta versió vol quedar-se amb les formes més pures per poder abordar qüestions tan complexes com la hipocresia, la doble moral, la falta de comunicació, els prejudicis, la inseguretat i l’amor.