Família! Aquí teniu la guanyadora de l’entrada doble per anar al concert de la Joana Serrat el dissabte 12 de novembre a Mataró del cicle Maresme Sound!!!

31 oct. 2022 | Concursos

Família! La guanyadora de l’entrada doble per anar al concert de la Joana Serrat el dissabte 12 de novembre a les 20h a Ca l’Arenas de Mataró dins del cicle Maresme Sound és:

.Laura Vidal


Moltes felicitats!

El cinquè àlbum de la trajectòria de Joana Serrat, la cantautora vigatana que es confirma com un dels grans valors de l’escena musical catalana i internacional, és un disc introspectiu, emocional, commovedor i fins i tot dolorós que ha titulat, “Hardcore from the Heart”, i amb el qual ha obtingut recentment els guardons Premi Enderrock al Millor Disc de l’Any en altres llengües, Premi Altaveu 2021 i Millor Disc de l’any a la revista Ruta 66. A “Hardcore from the Heart”, l’artista osonenca es confronta a si mateixa, a una imatge feta de clarobscurs, en una mena de viatge expiatori que atrapa l’espectador i que constitueix un dels cims literaris de l’artista, un nom respectat en l’escena del folk local, però també a la Gran Bretanya, Europa i als Estats Units on, per cert, ha enregistrat aquest darrer disc.

Compra la teva entrada