Família! Aquí teniu la guanyadora de l’entrada doble per anar a veure al Roger Pera amb l’espectacle “Èxit, el musical de la meva vida” al Teatre Comarcal de Solsona el divendres 6 de maig!

23 abr. 2022 | Concursos

Família! La guanyadora de l’entrada doble per anar a veure al Roger Pera al Teatre Comarcal de Solsona el divendres 6 de maig a les 21h amb “Èxit, el musical de la meva vida” és:

.Sara Malé


Moltes felicitats!

L’actor i doblador Roger Pera porta la seva vida a l’escenari amb un espectacle basat en la seva autobiografia. El monòleg Exit, el musical de la meva vida, codirigit pel seu pare, Joan Pera, arriba al Teatre Comarcal de Solsona en el marc d’una nova jornada al Solsonès d’aprofundiment en temàtiques socials i comunitàries, enguany centrada en les addiccions.

En aquest espectacle Roger Pera descriu de forma sincera, desinhibida, col·loquial i sense renunciar a l’humor, com ha superat la travessia que va començar amb el consum de cocaïna, va seguir amb l’abús d’aquesta droga i va acabar amb l’addicció. El monòleg, basat en el seu llibre, Èxit, on tot comença, s’amaneix amb improvisacions, la participació del públic i cançons en directe dels musicals en què Pera ha intervingut al llarg de la seva carrera.