Família! Aquí teniu la guanyadora de l’entrada doble per al concert de The New Raemon el dissabte 8 d’octubre a Mataró dins del cicle Maresme Sound!!!!

27 set. 2022 | Concursos

Família! La guanyadora de l’entrada doble per anar al concert de The New Raemon el dissabte 8 d’octubre a les 20h a Can Boet de Mataró, dins del cicle Maresme Sound és:

.Irene Fernàndez


Moltes felicitats!

Ramón Rodríguez (Barcelona, ​​1976), fa anys que està al capdavant del grup de culte Madee, amb els quals acaba de publicar -després de 14 anys de silenci discogràfic- dos discos en menys de nou mesos: ‘Eternity Mingled With The Sea’ (Bcore, 2021) i ‘In The Cold Season’ (Bcore, 2021).

El seu projecte en solitari és The New Raemon, entre la seva prolífica discografia -23 discos entre tots els seus projectes- es troben ‘El Problema Dels Tres Cossos’ (Cydonia/Playas De Normandía, 2011) aclamat àlbum al costat de Francisco Nixon & Ricardo Vicente i el premiat ‘Lluvia y Truenos’ (Subterfuge, 2016) escrit a quatre mans amb Ricardo Lezón, líder de McEnroe.


La seva última referència discogràfica ‘Coplas Del Andar Torcido’ (BMG Spain, 2020) va estar a gairebé totes les llistes del millor de l’any.
Ha produït alguns discos per a altres artistes, entre ells Dani Llamas, Manos de Topo, Maria Rodés i Javier Álvarez, també escriu còmics, ha publicat dos còmics: l’autobiogràfic ‘Ausencias’ (Astiberri, 2012) i ‘Alfa, Beta, Bronson’ (La Cúpula Edicions, 2016).

Els seus treballs més recents són ‘A Los Que Nazcan Más Tarde’ (BMG Spain, 2021) i ‘Así Caen Los Días’ (BMG Spain, 2022), escrits a sis mans amb David Cordero i Marc Clos, el proper mes de febrer publicarà un nou disc amb Madee, el setè de la banda, titulat ‘Conundrum’ (Bcore, 2023).

Com a novetat de la tercera edició i gràcies a la col·laboració del festival amb Cultura Mataró, una hora abans dels concerts realitzats a Can Boet es faran visites guiades als equipaments per conèixer de primera mà les activitats que s’hi realitzen i les diferents exposicions com la del Parc del Montnegre i el Corredor o la visita al jardí mediterrani.

Aquestes activitats són exclusives pels assistents als concerts i les places són limitades. S’ha de reservar prèviament a educacultura@ajmataró.cat o trucant al telèfon 937412930.

The New Raemon + Visita guiada a l’exposició del Parc del Montnegre i el Corredor

8 d’octubre. Obertura de portes i visita guiada a les 19 h. Concert a les 20 h.

Can Boet, 12€

El cicle d’acústics Maresme Sound continua apostant per concerts de petit format  amb presència d’artistes de l’escena independent catalana i grups emergents de Mataró i la seva comarca.

Enguany el festival combina música, patrimoni arquitectònic, natura i visites guiades a espais i exposicions artístiques.

Maresme Sound,  organitzat per Dòria Llibres i Aiguamoll Música en col·laboració amb l’Ajuntament de Mataró i Casa de la música de Mataró, constarà de sis concerts en diferents escenaris de la ciutat, com el tercer pis de la llibreria Dòria, el pati de Ca l’Arenas Centre d’Art. Museu de Mataró, o els jardins del Centre de Patrimoni arqueològic i natural a la masia de Can Boet.

 En total sis artistes o bandes entre els quals destaquen The New Raemon, que portarà el seu pop de cantautor en duet, Joana Serrat, amb un dels millors discos de l’any passat segons la premsa especialitzada, Carlota Flanêur, presentant el seu primer disc de debut “Uncertainty” i a Ricky Gil, que acaba d’estrenar “Infinites Rutes Invisibles”, el seu primer treball fora del mític grup Brighton 64. Maresme Sound farà costat a la producció local, programant a bandes i artistes emergents com The Outside Hours, a més del barceloní Caustic Roll Dave.

 Com a novetat de la tercera edició i gràcies a la col·laboració del festival amb Ajuntament de Mataró, una hora abans dels concerts realitzats a Can Boet i Ca l’Arenas, es faran visites guiades als equipaments per conèixer de primera mà les activitats que s’hi realitzen i les diferents exposicions com la del Parc del Montnegre i el Corredor, l’exposició de l’artista Carme Garolera o la visita al jardí mediterrani.

Les entrades dels concerts del Maresme Sound es podran comprar per anticipat a la llibreria Dòria o al web maresmesound.com.