Família! Aquí teniu la guanyadora de l’entrada doble per al concert de Lídia Pujol del diumenge 27 de novembre a la Sala Kursaal de Manresa!!

24 nov. 2022 | Concursos

Família! La guanyadora de l’entrada doble per anar al concert de la Lídia Pujol el diumenge 27 de novembre a les 18h a la Sala Kurssal de Manresa és:

.Maite Bellver


Moltes felicitats!

El 3 d’octubre de 2017, com per miracle, una cançó de Cecilia composta l’any 1974, sorgeix de la recambra de l’inconscient col·lectiu i es fa present en la vida de Lídia Pujol per relacionar-la amb les circumstàncies tants cops repetides al llarg de la història natural: el peix gran es menja el petit.

En escoltar Cecilia, Lídia Pujol es va sentir interpel·lada i ha volgut establir una conversa amb el projecte artístic i vital de la cantautora madrilenya que va morir amb 27 anys d’accident quan vivia els moments àlgids de la seva carrera artística. Amb la col·laboració de músics i productors, Lídia Pujol ha despullat les cançons dels arranjaments de l’època per fer que les lletres emergeixin i redescobrir així la profunditat amb la qual Cecilia cantava les seves inquietuds. Algunes de les seves lletres van ser mutilades pels censors franquistes. Aquí en sentirem les versions originals.LÍDIA PUJOL RECUPERA LES CANÇONS DE LA CANTAUTORA MADRILENYA CECILIA