Família! Aquí teniu el guanyador de l’entrada doble per “Animal negre tristesa” el divendres 1 d’abril al Teatre Principial d’Olot!

28 març 2022 | Concursos

Família! El guanyador de l’entrada doble per anar a veure “Animal negre tristesa” el divendres 1 d’abril a les 20h al Teatre Principal d’Olot és:

Jordi Martí

Moltes felicitats!

Com? Molt fàcil! Mail a info@laculturanovalres.com dient “La Cultura No Val Res + Animal negre tristesa”. Entre tots els participants, farem el sorteig el dimecres 30 de març. Que la sort us acompanyi!!

Julio Manrique dirigeix aquesta obra que ens mostra un petit i privilegiat grup d’éssers humans que, amb la imprudència d’una colla de nens que juguen despreocupadament a l’ombra dels arbres i ignorant qualsevol perill, obren les portes de l’infern.

Animal Negre Tristesa és un text d’Anja Hilling. Un bonic, terrible i estrany artefacte tràgic que la Sala Beckett coprodueix conjuntament amb el Teatro Español.

Quatre homes i dues dones de mitjana edat fugen de la ciutat per retrobar-se, durant unes hores, amb la naturalesa, de la qual cada vegada se senten més allunyats i que l’únic que n’esperen obtenir és un gaudi, un massatge superficial que calmi la seva neurosi. Volen experimentar durant uns instants la fantasia pueril de la despreocupació i de la lleugeresa a canvi de res. Però la naturalesa, el bosc, es gira en contra dels seus visitants imprudents.

Una peça ferotge, terrible i implacable.

Autoria: Anja Hilling
Traducció: Maria Bosom
Direcció: Julio Manrique
Intèrprets: Mireia Aixalà, Joan Amargós, Mia Esteve, Norbert Martínez, Jordi Oriol, Mima Riera, David Vert, Ernest Villegas
Escenografia: Alejandro Andújar
Il·luminació: Jaume Ventura
Vestuari: Maria Armengol
Caracterització: Núria Llunell
So: Damien Bazin
Vídeo: Francesc Isern
Disseny de moviment, coreografia i ajudantia de direcció: Ferran Carvajal
Fotografia promocional: Kiku Piñol
Fotografia espectacle: David Ruano
Vídeo promocional: Raquel Barrera

https://www.salabeckett.cat/