Família! Aquí teniu la guanyadora de l’entrada doble per al concert de Les Sommeliers el divendres 1 d’abril a l’Auditori Els Caputxins de Figueres!

28 març 2022 | Concursos

Família! La guanyadora de l’entrada doble per anar concert de Les Sommeliers el divendres 1 d’abril a les 20h a l’Auditori Els Caputxins de Figueres és:

.Míriam Matute

Moltes felicitats!

Formació de violí, violoncel, piano, clarinet i veu que trenca barreres de gènere i generacionals. Es tracta d’un maridatge molt cuidat en què destaca l’aroma de l’especial sonoritat d’aquest quintet femení.
 Fa aproximadament cinc anys que van néixer com a grup i han publicat Quinze d’abril (2015) i 8 am (2018), amb un especial ressò als mitjans i amb presència en plataformes com Spotify. El 2018 van guanyar el Premi Miquel Martí i Pol de l’XI edició del certamen Terra i Cultura, han estat nominades als premis Enderrock (2019) i han obtingut una menció al Digital Wine Contest en la categoria «Millor videoclip» (2020).
 En aquesta ocasió presenten el tercer disc, Per dins iper fora, que consta de temes propis que escriuen i arrangen pensant en la sonoritat que tant les caracteritza i que no deixa indiferent a ningú.
Presentació del seu tercer disc Per dins i per fora, un viatge musical d’aquest grup al qual agrada jugar, provar i arriscar-se!
Interpretació: Rocío Seligrat (veu), Maricel Pons (piano), Teresa Nogueron (clarinet), Marta Pons (violoncel) i Mireia Bartolí (violí)