Família! Aquí teniu la guanyadora del circuit termal de 60 graus per a dues persones al Balneari de Caldes de Boí!!!!

31 oct. 2022 | Concursos

Família! Aquí teniu la guanyadora del circuit termal per a dues persones de 60 graus al Balneari de Caldes de Boí:

@annaparrap


Moltes felicitats!

Aquest/aquesta haurà de seguir els dos comptes abans de fer el sorteig.

El premi és podrà gaudir a partir del maig del 2023 (el balneari tanca les portes d’octubre 2022 a abril 2023)


El balneari de Caldes de Boí es troba situat a 1.470 metres d’altitud, a la riba del riu Noguera de Tor, en un lloc amb alta concentració d’oxigen pur. Es té registre de l’origen terapèutic de les seves aigües des de l’època romana, com ho indiquen la troballa d’unes de monedes, trobades al costat de les termes. Les primeres anàlisis daten de segle XVIII, i al 1887 són declarades aigües d’utilitat pública.

Les aigües termals de Caldes de Boí són mineromedicinals i per la seva composició tenen propietats terapèutiques. 37 manantials, amb temperatures dels 4 Cº als 56 Cº. S’estima que les aigües de Caldes de Boí han recorregut un cicle de 10.000 a 16.000 anys. Per la seva composició són principalment clorurades, sulfuroses, sulfatades i carbonatades.

Record Guinness per ser el Balneari amb major varietat d’aigües termals. Pel seu efecte terapèutic és possible tractar diverses malalties, com ara reumatològiques, respiratòries, neurològiques, dermatològiques, de ronyó i vies urinàries i teràpia antiestrès.

Les estufes naturals de Caldes de Boí són grutes naturals, a una temperatura de 44° C, en un ambient saturat de vapor, que s’utilitzen a nivell terapèutic des del any 1.850. Pels seus efectes s’utilitzen per tractar malalties respiratòries, processos articulars inflamatoris, com a preparació a l’tractaments dermatològic i per seves propietats regenerants i hidratants, pel tractament estètic. Els fangs de Caldes de Boí són elaborats al mateix Balneari segons una tècnica molt antiga de maduració amb aigua sulfurada durant 2 anys, d’aquí la seva coneguda eficàcia. Estan indicats per a l’artrosi i fibromiàlgia principalment. Únic Balneari que fabrica dos tipus de fangs: fang per al dolor i fang dermatològic.