Família! Els guanyadors de les entrades dobles per anar al Punx Fest el divendres 1 d’abril a la NAU#2 de Ca n’Oliveras i exteriors de Martorell són:

Salvador Ventura

Albert Pons

Moltes felicitats!

Punx Fest és el festival de músiques electròniques amb el qual el municipi de Martorell vol apropar la cultura i generar adscripció i identitat entre el públic jove del Baix Llobregat i Barcelona. Un projecte emergent en un espai emblemàtic de Martorell: la Nau#2 de Ca n’Oliveres, on s’oferirà una experiència única als assistents en la seva primera edició el divendres 1 d’abril.

El cartell d’aquesta primera edició del Punx Fest compta amb Abel Ramos, Albert Neve, B Jones, Castion, DGrace, JP Candela, Kaeru, Blondex, Dylerz, Jiraff, Mark Clark b2b Marco G, Nedd Këos i Speaker Sounds. Una barreja de les principals figures de l’escena estatal i emergents figures locals.

El Punx Fest neix sota una plataforma de col·laboradors professionals i agents privats de luxe com Rumble Fish, Flaix FM, Different Records o CASA SEAT que volen treballar per pal·liar dèficits musicals, creant i oferint un aparador artístic electrònic anual a la Nau#2. Aquests professionals, juntament amb l’Ajuntament de Martorell, han apostat per a produir un festival on l’Electrònica Dance Music, el Tech House, el Deep House, el Disc Chill House, l’Electro Pop o la Música electrònica de ràdio siguin la seva marca.

El festival estarà repartit en diferents espais i escenaris indoor i outdoor del recinte de Ca n’Oliveres i es vol convertir en un destí obligat per a tots els amants de la bona música electrònica, esdevenint l’epicentre d’experiències del Baix Llobregat Nord i, per extensió, de la província de Barcelona i Catalunya.