Família! Aquí teniu les guanyadores de les 5 entrades dobles per assisitir a l’obra ‘Fantàstic Funeral Festiu’al Teatre Tantarantana de Barcelona el dimecres 9 de novembre!

3 nov. 2022 | Concursos

Família! Les guanyadores de les entrades dobles per assistir a l’obra “Fantàstic Funeral Festiu” al Teatre Tantarantana de Barcelona a les 20:30h són:

.Meritxell Segués


.Elisabet Rivero

.Cristina Castejón

.Ana Portillo


.Merce Hurtado

Moltes felicitats!

Del 10 de novembre al 4 de desembre la companyia Produït per H.I.I.I.T estrena ‘Fantàstic Funeral Festiu’, escrit i dirigit per Roger Torns i interpretat per Laura DazaClara de Ramon i Rosa Vila. Una ficció amb regust de comèdia, on una mare i dues filles veuen perillar el seu negoci d’una funerària perquè la mort ha mort i és llavors quan han d’idear un esbojarrat pla per salvar el negoci familiar.

Amb aquesta peça, la companyia s’acomiada de la seva residència al Tantarantana com a projecte seleccionat dins El Cicló que l’ha permés estrenar dues obres més, ‘La meva violència`(2021) i ‘Persones potencialment perilloses’ (2020).

Ha mort la mort. Ja no mor ningú i la funerària familiar ha de tancar. Una de les filles prendrà una decisió dràstica per mirar de salvar el negoci i no perdre la fe.

Fa temps que ens adonem que el nostre entorn està ple d’angoixa, tristesa i pesantor, com si una espècie de nebulosa ens contagiés la desídia i la falta d’esperança. Hem volgut escriure contra això, contra aquesta sensació d’apocalipsi imminent que ens persegueix i per això hem decidit fer una gran festa, una celebració de comiat de la tristesa, de la queixa i de la precarietat per tal d’entrar de ple en una nova etapa lluminosa plena de diversió, eufòria i comicitat.