Família! Aquí teniu les guanyadores de les entrades dobles per anar a veure “Ratas” el divendres 22 d’abril al Teatre Tantarantana de Barcelona!

14 abr. 2022 | Concursos

Família! Les guanyadores de les entrades dobles per anar a l’estrena de “Ratas” el divendres 22 d’abril a les 20:30h al Teatre Tantarantana de Barcelona són:

.Pilar Castilla

.Lara Díaz

.Magda Sirvent

Moltes felicitats!

Berlín, 1919. Otto, el flautista, arriba a la ciutat després de combatre a la Primera Guerra Mundial amb un encàrrec: matar totes les rates de la ciutat. Allà coneix la Sylvia, una florista petitburgesa. Dues persones que han perdut la capacitat d’estimar es troben i connecten. Però el flautista ha de matar a les rates, i la florista n’és una.

Sylvia necessita sobreviure i aconsegueix que Otto canviï d’objectiu. I Otto no la mata a ella, no mata a les rates, Otto mata a tots els fills del poder, els porta al riu i els nens s’ofeguen. I després, se’n va.

Tres personatges a escena, tres llenguatges.

Paradiso 99 torna a fer una proposta híbrida -el text, la dansa i l’audiovisual- per explicar un conte polític, a la vegada que poètic, una reescriptura lliure del conte dels Germans Grimm, al voltant de la guerra i les seves conseqüències en les ànimes i els cossos de qui les pateixen.