Família! Aquí teniu les guanyadores de les entrades dobles per al concert de Maruja Limón del dissabte 30 d’abril a la Sala Nau B1 de Granollers!!

6 abr. 2022 | Concursos

Família! Les guanyadores de les entrades dobler per anar al concert de Maruja Limón el dissabte 30 d’abril a la Sala Nau B1 de Granollers a les 22h són:

.Ada Mateos

.Noelia Imbernón

Moltes felicitats!

MARUJA LIMÓN és  un quintet femení de Barcelona que es caracteritza per la seva música vital que oscil·la entre el flamenc, el pop i els ritmes llatins.

Al gener 2022, MARUJA LIMÓN presentarà el seu tercer disc: Vidas(Satèl·lit K, 2022). Un treball carregat de l´energia, intensitat  ialegria que els caracteritza. El flamenc, la rumba, el pop, els ritmes llatins i urbans es barregen amb maduresa amb lletres que conformen un conjunt de veus i de vides. Històries que habiten als nostresbarris, a les ciutats o pobles, el dia a dia de cada persona,exposant els seus presents, passats i futurs possibles. Amb més de 200 concerts, el quintet barceloní ha conquerit els escenaris de prestigiosos festivals d’Europa i d’Espanya.

Preu: 15 €. Entrades a https://granollers.koobin.com/marujalimon