Zoom Festival 2022

El divendres 25 de novembre, a les 19h, se celebrarà una trobada de programes de cuina a l’Ateneu Igualadí. Sota el títol “Quins són els ingredients per fer un programa de cuina amb èxit”, els ponents debatran i explicaran quina és la clau per a fer un bon programa de cuina. L’acte, que està organitzat conjuntament amb AnoiaDiari, estarà moderat per la cuinera Ada Parellada i comptarà amb la presència de diferents representants de coneguts programes de cuina. Entre els ponents hi haurà Míriam Pina, directora del programa de Joc de Cartes, Rosa Torres, directora del programa Cuines, acompanyada de la cuinera i presentadora del mateix programa, Gessamí Caramés, i el cuiner i guanyador de la 9a edició de MasterChef, Arnau París.

Crims, el programa presentat per Carles Porta i que ha aconseguit grans èxits d’audiència, també serà present al Zoom Festival 2022. El divendres 25 de novembre es podrà veure a la Sala Gran del Cinema Ateneu d’Igualada un capítol inèdit del programa, que estrena nova temporada aquest proper 14 de novembre. La projecció serà a dos quarts de 9 del vespre. Els dos actes són gratuïts, tot i que caldrà reserva prèvia a la web del festival www.zoomfestival.org

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.