Vermut poètic amb Carmen Berasategui i Ale Oseguera

Recital poètic

Carmen Berasategui és poeta, editora, gestora cultural i artista visual. Després de viure a Madrid, França i Anglaterra uns anys, es va establir a Barcelona, on treballa en diverses editorials. Va crear el festival de poesia NUDO l’any 2017 i el dirigeix des d’aleshores. És sòcia i edita en l’editorial Trampa ediciones. Membre de la Societat Barcelonina de Collage i forma part de l’associació Mujeres en las Artes Visuales. Participa des de fa anys a diverses exposicions, trobades i festivals en l’àmbit nacional i internacional. Va publicar el seu primer poemari Donde planean los pájaros (Piezas azules) l’any 2018 i acaba d’enllestir el segon, que publicarà Olifante.

Ale Oseguera va néixer a Guadalajara, Mèxic, i viu a Barcelona des del 2006. És autora dels poemaris Tormenta de Tierra (2016) i Un hotel de cinco estrellas sobre un cementerio (2019) i de la novel·la Realidad en Mono (2020). Els seus textos, entre narrativa de ficció, poesia i articles periodístics, han estat inclosos en diverses antologies d’Espanya i Mèxic. Ha presentat el seu treball escènic-poètic en diversos esdeveniments i festivals com el Babelbad d’Antwerp (Bèlgica), The Bloody Poets (Londres i Berlin), Irreconciliables (Màlaga), Nudo (Barcelona), Vociferio (València), Barcelona Poesia, Spokenword Bilbao i a les competicions Poetry Slam en qualitat de poeta convidada de Ciutat de Mèxic, Barcelona i Palma de Mallorca, entre d’altres.

És cofundadora també de l’agrupació Las Hermanas del Desorden. Des de 2013, es dedica a explorar les possibilitats escèniques de la poesia. El 2019 van publicar el disc de spokenword musicat “La Musa Suicida”.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.