Tret de sortida musical al Gra Jove

El proper divendres 16 de setembre, el Gra es vesteix amb les seves millors gales per donar la benvinguda al curs 2022-23, amb l’actuació de diversos solistes Granollerins i de la comarca.

Podrem gaudir de les actuacions de la Jimena Gómez (@_jiimmusic_), una noia vinculada al projecte Etcètera i a la música des de ben joveneta, comptarem amb la dolça veu de l’Ares Elías (@areseliass_), amb l’Ona Casacuberta (@onniinss) i el seu guitarrista incondicional i per últim amb en Joan Liaño (@joanliano) un jove fidel al Gra, concursant d’Operació Paki i concursant d’Eufòria a TV3.

Recorda! Divendres 16 de setembre a les 20 h, a la Plaça de l’Església, la música estarà servida per donar el tret de sortida a aquest curs que ja ha començat

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.