Torna el festival Rec.0

Després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia, torna el Rec.0, el festival de pop-up stores de moda més gran d’Europa que se celebrarà al barri del Rec d’Igualada de l’11 al 14 de maig, de 10h a 22h. En aquesta edició, un total de 50 adoberies es convertiran en botigues de moda efímeres on s’hi instal·laran un centenar de marques de moda, des de les més consolidades fins a noves marques sorgides durant la pandèmia, dissenyadors independents, i marques de moda sostenible amb noves fórmules experimentals.

Precisament, “Torna el Rec” és l’eslògan escollit per a l’edició més esperada del festival, que arriba carregada de novetats, ja que no només incorpora noves marques sinó també noves formes de consum de moda que van més enllà de la venda tradicional, com ara l’intercanvi de roba que es durà a terme el dissabte dia 14 al 1er Mercat d’Intercanvi Rec. A més, també posa al centre les marques socialment i mediambientalment responsables dotant-les d’un espai propi, el Rec+Sostenible. En aquesta edició, Rec.0 retorna oferint una intensa programació de concerts, tots gratuïts, i una oferta gastronòmica que completarà el festival.

En un circuit format per 50 pop-up stores, el visitant anirà descobrint espais molt singulars amb propostes de moda molt diverses, unes fàbriques que habitualment estan buides i que dos cops l’any, amb la celebració del Rec, tornen a omplir-se de vida. Per tal d’evitar aglomeracions, l’organització serà estricta en el control de l’aforament i adoptarà totes les mesures sanitàries vigents per tal que sigui un esdeveniment completament segur. El circuit del Rec estarà convenientment senyalitzat i és d’entrada lliure, ja que són carrers del mateix barri. Per arribar-hi, s’habiliten busos llançadora gratuïts des d’un gran aparcament, també gratuït.

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.