Territori en dansa

El Centre Cívic Teixonera celebra la 9a edició del seu cicle anual de dansa “Territori en dansa“, enguany dedicat a la dansa clàssica i contemporània. Reserva’t els dies 5, 6, 7 i 8 de maig, perquè el centre arriba carregat d’activitats i espectacles.

Inaugurem el cicle el dijous 5 de maig a les 20 h amb l’estrena del documental “Barcelona, la ciutat que balla” (2021), un documental que retrata el fenomen que va succeir a la ciutat durant la pandèmia, moment en el qual la gent va sortir als carrers, places i jardins a ballar. Grups d’escoles de dansa, grups informals, companyies professionals… van ocupar els carrers de la ciutat, i van provocar, sense voler-ho, que allò privat passés a ser públic i compartit, a la vista de tothom; amb els seus moviments van aconseguir posar color a un moment tan fosc. Aquesta és una idea original dels CC Carmel, CC Casa Groga, CC Guinardó i CC Teixonera.

El divendres 6 de maig a partir de les 20 h podrem gaudir de diversos espectacles amb “Dansateca“: #LOVEWINS de la Cia Mutuo (guanyadora de la 8a edició TDC); CHASING DRAGONS – HIMNES PER L’AMOR I L’ODI (part 1), d’Iftach Vardi; HANDLING del Jove Ballet del Llobregat; OUT OF ORDER de Claudia Auzinger i EGO d’Humancia.

El dissabte 7 de maig a les 20 h trobarem l’actuació dels finalistes del concurs TDC 2022 davant del jurat especialitzat i del públic assistent. En finalitzar les actuacions, tant el jurat com el públic votaran la proposta que més els hagi agradat. Els finalistes són: DIEZ LUGARES de Colectivo Vértice i JAPAN de la Cia Mabel Olea.

Per finalitzar, la cloenda del TDC serà el matí del diumenge 8 de maig a la plaça de la Vall d’Hebrón amb dos espectacles per a tots els públics: TWINS del Colectivo Las Twins i ESO de Losinformalls.

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.