Tecla Sala amb TECLAUTORS

ROGER PADRÓS
Cantautor nascut a Barcelona, al novembre del 97. A més de cantant, toca el piano i la guitarra. Al llarg de la seva trajectòria ha participat en diversos certàmens que ho han portat a guanyar premis de composició i a actuar en sales emblemàtiques de la seva ciutat com a «Llum de Gas» o «Sala Barts» i fins i tot ser artista resident en «Casa  Batlló». Guanyador de l’última edició del concurs per a cantautors Port Autors. Roger va publicar en 2019 el seu primer EP (Mil Més) de la mà de «48 Volts Studio». És destacable el seu pas per la setena edició de la Veu, en la qual va ser semifinalista en l’equip de Pablo López. Es defineix com algú que escriu sentiments i els dona veu. També com algú que persegueix conèixer-se.

ONNIRIA
Banda d’indie rock formada a Tarragona per Paula (veu i guitarra) el gener de 2021. En ple confinament (maig 2020), Paula decideix muntar una banda indie amb projecció i, per això, comença una recerca exhaustiva dels millors músics. El so de la seva guitarra pot recordar a Coldplay i U2. Les seves composicions musicals destaquen per un so molt personal que connecta creant una atmosfera molt especial.

 

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.