Tecla Sala amb SONA9

Ja fa anys que la Capsa acull concerts vinculats al concurs SONA9 en el marc de les festes de Santa Tecla, i que són una ocasió immillorable per conèixer alguns dels artistes que seran d’èxit en el futur. En aquest sentit, en anys anteriors i abans de ser populars han passat per la Capsa Lildami o Maria Jaume, que es va classificar en un concert a la Capsa de Música i finalment va guanyar el concurs.

CRISBRU
Liderat per la cantant barcelonina Cristina Brugada, Crisbru és un projecte que busca transmetre un missatge de força i sinceritat en la seva proposta musical. En el seu primer treball discogràfic titulat “Addicta”, i impulsat pel Premi Èxit del Sona9, podem trobar cançons pròpies que barregen el pop d’autor amb sons electrònics i que giren al voltant de temes tabú de la nostra societat i tractant la temàtica de les addiccions.

MICROHOMES
El trio del barri de Sant Andreu a Barcelona són els actuals guanyadors del premi Joventut-Cases de la Música del Sona9, un guardó que els ha permès durant aquest any anar preparant el primer disc que gravaran aquesta tardor sota la producció de Jordi Bastida, guitarrista d’Els Pets. Microhomes han crescut musicalment durant el Sona9, convertint-se en un autèntic power-trio amb una proposta molt original que revolucionarà el rock alternatiu català.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.