Setmana Bach

Dimarts 15, a les 19 h

VA DE BACH – INSCRIU-T’HI AQUÍ
Situarem el personatge, el seu repertori i el coneixement pedagògic i social que se’n té a més de  reflexionar entorn la seva contemporaneïtat i la transmissió de la música clàssica a les noves generacions amb quatre persones expertes:

  • Laia Viladot Vallverdú, directora del departament de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Universitat Autònoma de Barcelona
  • Reina Capdevila i Solà, doctora en pedagogia musical, professora URL i experta en educació sonor-musical en la primera infantesa
  • Daniel Tarrida Sugranyes, pianista i director del festival Bachcelona
  • Mireia Hernández i Nubiola, clavecinista i directora de l’EMM Can Ponsic

 

Dimecres 16, a les 19 h

CAFÈ CIENTÍFIC: ELS EFECTES DE LA MÚSICA EN EL NOSTRE CERVELL. COM RESPONEM ELS HUMANS A LA MÚSICA. Amb Òscar Vilarroya, de la Unitat de Recerca en Neurociència Cognitiva (UAB).
Presenta i modera: Cristina Junyent

Divendres 18, a les 20 h

CONCERT DINS EL CICLE L’IMPERDIBLE DEL DIVENDRES: J. S. BACH I EL SEU TEMPS, amb alumnes de l’EMM Can Ponsic. Tindrem un clavicèmbal al Cafè Orlandai!

Dissabte 19, a les 11 i a les 12 h

BA BA BACH, de la Cia. Com Sona. Concert per a la petita infància

Dissabte 19, a les 18.30 h

TOCATA I XAPA – FRAGMENTS MUSICALS EXPLICATS INSCRIU-T’HI AQUÍ
Aquest concert és el format ideal per introduir-se a la l’univers de Bach. Amb música en directe,  descobrirem d’on surten les seves peces i com podem escoltar-les gairebé 300 anys després de ser escrites.
L’acte consistirà en una xerrada sobre la figura de Bach amb intervencions musicals que ens acostaran al compositor!
Amb Jorge de la Torre i Albert Oliveres
Organitza: Escola de Música l’Antàrtida

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.