Ser i pertànyer. Day With(out)Art 2022

Un any més, el MACBA s’enorgulleix d’aliar-se amb Visual AIDS per al Day With(out) Art 2022, i presentar Ser i pertànyer, un programa de set vídeos curts que destaquen les històries poc explicades sobre el VIH i la sida des de la perspectiva d’artistes que viuen amb VIH a tot el món.

El programa presenta treballs recentment comissionats de Camila Arce (Argentina), Davina “Dee” Conner i Karin Hayes (Estats Units), Jaewon Kim (Corea del Sud), Clifford Prince King (Estats Units), Santiago Lemus i Camilo Acosta Huntertexas (Colòmbia), Mikiki (Canadà), i Jhoel Zempoalteca i La Jerry (Mèxic).

La projecció dels vídeos serà en línia i es podran visionar gratuïtament durant una setmana des de la pàgina web del MACBA.

 • 00

  dies

 • 00

  hores

 • 00

  minuts

 • 00

  segons

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.