Prometeu

Diu el mite que Prometeu va enfurismar a Zeus, cap dels déus de l’Olimp, per haver lliurat el foc als homes contra la seva voluntat, alliberant-los així de la seva condició animal. Com a càstig, Zeus va fer que una àliga devorés eternament el fetge de Prometeu.

Per a nosaltres, la humanitat, la desobediència de Prometeu va ser un acte solidari que ens va donar una oportunitat. Aleshores, és Prometeu un sabotejador que mereix el seu càstig o algú que es posa en perill en primera persona per rebel·lar-se contra poders despòtics? Ho fa de manera sincera i raonada o simplement per rebequeria i donar-se importància?

Els mites grecs, com tots els mites, hi són perquè a través d’ells puguem interrogar-nos sobre la nostra naturalesa humana, no per força per trobar respostes unívoques. L’Agrupación Señor Serrano reinterpreta aquest mite i ho fa amb una proposta trencadora, destinada exclusivament a un públic d’entre 6 i 11 anys, sense adults a la sala.

Accés a sala a les 17.30 h.

Espectacle per a infants entre 7 i 11 anys, pensat per estar sols en sala. Els infants seuran a la part davantera de l’auditori i els adults acompanyants a la part del darrere. Per tal d’evitar la interactuació entre adult-infant participant.

Només un adult acompanyant per infant.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.