Projecció del documental “Referents: les persones trans en l’entorn rural”

Per tal de continuar incidint en la necessitat de normalitzar la diversitat sexual, afectiva i de gènere, la regidoria d’Igualtat de Solsona i el SAI del Consell Comarcal del Solsonès organitzen per primera vegada el programa Tardor LGTBIQA+.

Per parlar específicament del col·lectiu trans, el divendres 18 de novembre a les set de la tarda la Biblioteca Carles Morató acollirà una taula rodona que porta per títol “Experiències trans al món rural”. S’hi projectarà el documental produït per l’Ajuntament de Corbins Referents: les persones trans en l’entorn rural, protagonitzat per l’Annabel, veïna d’aquest poble, i en Gorka, d’Aitona, i participaran en una taula rodona posterior Fina Campàs, presidenta de l’Associació Acció Trans, i Anaïs Camarasa, regidora de Corbins. La temàtica trans no s’ha tractat fins ara en profunditat des de les institucions públiques solsonines, tret d’algunes accions puntuals i, en canvi, des del SAI s’ha constatat un augment de les consultes, especialment en referència a menors d’edat, tant per part de famílies com de centres educatius. D’aquí que es consideri necessari organitzar un acte monogràfic com aquest.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.