Projecció de “In the mood for love (Deseando Amar)”

Música en Pantalla

Direcció: Won Kar-Wai, Hong Kong, 2000, 98 min. V.O. subtitulada en castellà 

Intèrprets: Tony Leung Chiu-Wai, Maggie Cheung, Rebecca Pan, Siu Ping-Lam, Mama Hun 

Hong Kong, 1962. Chow, redactor en cap d’un diari local es trasllada a un nou pis amb la seva dona, allà coneixerà a Li-Zhen, una jove que acaba d’instal·lar-se en el mateix edifici amb el seu marit. Una premissa senzilla que transcendeix a un poema cinematogràfic amb una banda sonora que es converteix en un personatge més acompanyant als protagonistes pels estrets carrerons de la ciutat. 

Activitats relacionades:

Conferències:

Aquest trimestre parlem de Cinema i Música,  com influeixen els sons i els silencis en les percepcions i emocions en la memòria de l’espectador? Descobrirem com la música i els sons formen part de la narrativa audiovisual. A través de dues xerrades conduïdes per Javier Urrutia, filòsof, teòric literari, professor de cinema i director de Educa tu mirada ens endinsarem en aquesta complexa relació i en els efectes psicològics i afectius envers l’espectador. 

Dimecres, 25 de maig a les 18.30 h. – Cinema i música, l’art de commoure a l’espectador

Dimecres, 1 de juny a les 18.30 h. – Cinema i música, la hipnosi audiovisual

Cicle de cinema, Música en Pantalla:

En paral·lel al cicle de conferències Musica i Cinema: narratives sonores a través de dues projeccions aprofundirem i contextualitzarem com la musica, els sons i també, per què no, els silencis formen part del relat cinematogràfic, no només acompanyant-lo sinó formant part indissoluble del mateix.

Dijous, 2 de juny a les 19 h. – Black Swan (Cisne negro)

INTÈRPRETS

Cinefòrums a càrrec de l’equip docent de l’Escola de Cinema Bande à part que contextualizaran les projeccions i ens explicaran com la música, el sons i també el silencis forman part del relat cinematogràfic.

Cinefòrum conduit per Lluís Aller, director i professor de Bande à Part Escola de Cinema. Dedicat a la reflexió i a la pràctica cinematogràfica, treballa en diferents camps del món del cinema: guió, producció, fotografia i muntatge. Ha escrit en publicacions especialitzades i ha impartit cursos de cinema en diverses escoles i universitats. A la seva filmografia destaca Transeúntes (Millor pel·lícula de la secció Resistencias SEFF 2015)

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.