Projecció de ‘Binti: una youtuber sense fronteres’

Binti: una youtuber sense fronteres (Bèlgica, 2019), de Frederike Migom, explica la història d’una nena belga nascuda al Congo. Tot i no tenir papers, vol viure una vida normal i somia convertir-se en una youtuber famosa. Juntament amb un amic idearà un pla perquè no l’expulsin del país. Pel·lícula recomanada al públic a partir de 8 anys, aquesta és la nova entrega del cicle “Cinexic” a Solsona. L’entrada és lliure, però es demana reserva prèvia a través del web, anant directament a la projecció de Solsona. Es demana que hi assisteixi una única persona adulta d’acompanyant per infant.

“Cinexic” és un programa per incentivar la difusió de cinema infantil europeu en versió original en català o doblat al nostra idioma que té per objectiu contribuir a crear nous hàbits de consum cultural. L’impulsa Òmnium Cultural amb la col·laboració de les entitats distribuïdores de films infantils Pack Màgic i Rita & Luca Films i arriba a Solsona de la mà del Servei de Biblioteques. La qualitat artística i pedagògica, la perspectiva de gènere, de respecte a la diversitat i de foment dels drets socials i universals en el contingut i l’adequació a diferents grups d’edat són alguns dels criteris de la programació. A més, al web www.cinexic.cat, famílies i escoles disposen de material didàctic per a cadascuna de les cintes.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.