Programació musical #BuenasTardesPulitzer

#BuenasTardesPulitzer s’ha consolidat al llarg dels anys com una de les cites imprescindibles de cada estiu, que aquesta temporada segueix amb més força que mai després de dos estius a mitjans gas, i es posiciona com el crossover perfecte que resulta de la barreja exacta entre una oferta musical i exquisida gastronomia, que ve signada pel xef Marc Pérez.
Aquesta edició continua comptant amb la seva programació musical, que aquest 2022 s’estén fins diumenge. Durant aquest mes continuen reservant per a les actuacions en directe amb artistes de la talla d’AWWZ, Ninot, Bernie Ray o MTINES. Els DJ sets estaran al comandament de Breixo Martínez, DJ Bobby García, Luis Costa, Lis Sarroca, Da Silva, Lady Avocado, T.Modet, So Tupinamba, Rubbio o Noir Renoir, entre d’altres.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.