Presentacions Now. I wanna take you higher

Rocío Agudo (Saragossa, 1996) és graduada en Belles Arts per la Universitat de Saragossa i màster en Art Contemporani Tecnològic i Performatiu per la Universitat del País Basc, on actualment fa la tesi doctoral. S’ha format també a JAI, Institut d’Activitats Artístiques (Tabakalera, 2020).

I wanna take you higher és un vídeo instal·lat, però també una instal·lació de la qual surt un vídeo. És una peça sobre el vídeo amb vídeo, un intent d’entendre i un acostament. Una investigació que tracta de replantejar la representació audiovisual, des d’on sorgeixen uns exercicis realitzats mitjançant el vídeo, en què la càmera progressivament adquireix agència pròpia.

 • 00

  dies

 • 00

  hores

 • 00

  minuts

 • 00

  segons

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.