Presentació ‘Poemes’ Santi Borrell

Presentació del llibre Poemes (1997-2010) de Santi Borrell a la Torre de les Hores. Recull a través de 120 pagines poemes, la meitat dels quals inèdits, molt diversos. El llibre parteix del confinament, quan l’autor decideix fer una endreça del seu arxiu i localitza poemes abandonats de feia molt temps. En veure la quantitat de material que disposava és quan Borrell decideix fer-ne una tria pel nou llibre que ara ha vist la llum.

 

La primera part del poemari conté aquesta part inèdita, la segona part és un compendi d’alguns dels poemes que ja havia publicat en els seus darrers dos llibres de la seva primera etapa com a poeta, alguns dels quals han estat refets sense perdre l’essència de cada moment en què van ser escrits. La portada del llibre és obra del pintor Alonso Castellanos i s’ha fet un tirada 600 exemplars que ja es poden trobar a les llibreries de Vilafranca.

Santi Borrell Giró (Vilafranca del Penedès, 1972) ha publicat quatre llibres de poesia. Els dies a les mans (2010) va ser considerat un dels fenòmens editorials d’aquell any, una edició alternativa al marge de les editorials. Fragments d’una pedra (2013) també es va presentar per moltes ciutats i poblacions, amb dues edicions exhaurides. Mar da Morte (2017), un collage que denuncia l’aniquilació de la natura a partir de la tragèdia del Prestige, va tenir una edició en català amb traducció al gallec d’Amauta Castro.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.