Presentació del llibre “La xica que sí que sí” de Clara Ballarà

La ramadera cardonina Clara Ballarà presenta a la biblioteca solsonina el seu conte ‘La Xica que sí que sí’, amb què reforça la imatge de la dona al món pagès, la vigília de la Fira de Sant Isidre.

No totes les vedelles es converteixen en vaques, però la Xica vol aconseguir quedar-se per sempre al ramat del qual forma part. Al llarg de les quatre estacions de l’any, la protagonista viurà diverses aventures per aconseguir una esquella. Aquesta és la història del conte La Xica que sí que sí (La Trapella, 2021), de la ramadera cardonina Clara Ballarà.

És una obra amb què l’autora vol fer gaudir els infants al mateix temps que planteja reflexions sobre l’alimentació, la diversitat, la natura i la cadena tròfica. Així mateix, reforça la imatge de la dona en el sector ramader. La Xica que sí que sí s’adreça principalment als lectors d’entre 8 i 9 anys. En la presentació, organitzada per la Biblioteca Carles Morató al saló de les Homilies d’Organyà, hi intervindran l’autora i Xavier Solé i Pla.

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.