Presentació del llibre ‘Anna Manel·la. La dona i el mur’

Aquest llibre ha estat una iniciativa d’un grup d’amigues i amics de l’artista i és un recull de diversos textos que evoquen la seva figura artística i personal.
Compta amb una introducció de la comissària de l’exposició, M. Lluïsa Faxedas, que valora la solidesa i la coherència de la creació artística d’Anna Manel·la, i amb una aproximació biogràfica de Xavier Ruscalleda que està il·lustrada amb records de companys i amics i amb textos de Glòria Bosc, Carme Ortiz, Antoni Puigvert, Quim Domene, Àlex Nogué, Pep Fargas, Eva Vàzquez, Sebastià Goday, Marcel Dalmau, Isabel Banal, Josep Maria Terricabras, Narcís Sellas i Sigrid Werning.

Es tracta d’un llibre-objecte, curosament dissenyat per Xevi Prat, de @demaneragràfica, il·lustrat amb dibuixos de la mateixa Anna Manel·la i amb fotografies de les seves escultures públiques Realitzades per Pep Sau.

a la presentació es comptarà amb la participació de Mirna Vilasís, de la companyia Samfaina de Colors, que interpretarà una peça de l’espectacle Sense lluna, el qual està inspirat en l’obra d’Anna Manel·la.

El llibre es podrà comprar a les llibreries Drac i Isop al preu de 50 euros.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.