Paula Grande – Cicle “Eclèctics”

“ Sóc filla d’una xarnega i un xarnego, la primera catalana de la meva família. Néta d’un avi i una àvia que van migrar d’Extremadura a L’Escala, a la Costa Brava, a finals dels anys 50, i que encara son vistos com a forasters, per les altres i per elles mateixes. I també néta d’una àvia que va ser mare soltera a principis dels anys 50, i que va migrar a Veneçuela sola amb un fill petit, el meu pare. Tinc una identitat creada com a expressió del viscut, amb alegria i orgull presento el meu nou disc D.O.’s (denominación de orígenes).”
Paula Grande

Una denominació d’origen és una classificació que determina si un producte és originari d’un lloc en concret, certificant unes característiques que són exclusives a una zona i amb els factors naturals o humans inherents a ella, donant-li al producte una marca de valor i exquisidesa.

Amb D.O.’s (denominación de orígenes) Paula Grande ens ve a parlar de les persones que tenen una història de vida que no dóna estatus social, que socialment no s’entén com a sinònim de qualitat i que lluny d’obrir-te mercats et tanca portes, una darrera de l’altra.

D.O.’s (denominación de orígenes) es presenta amb la senzillesa d’un format a trio (Vic Moliner, Andreu Moreno i Paula Grande), que a través del llenguatge del hip hop i els ritmes afrollatins, unes melodies que fan ballar i unes lletres que expliquen històries reals i palpables, fan reconèixer-se als altres en l’orgull i la festa de la lluita

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.