Parlem amb Enrique Vila-Matas i Marta Carnicero

Els dos autors conversen sobre les seves darreres obres amb el periodista i escriptor Jordi Nopca.

El periodista i escriptor Jordi Nopca conversarà amb Enrique Vila-Matas i Marta Carnicero sobre les seves darreres novel•les, Montevideo (Seix Barral, 2022) i Matrioixques (Quaderns Crema, 2022). Una conversa en què els autors també parlaran de la resta de la seva obra i de les seves influències literàries.

Montevideo, d’Enrique Vila-Matas (Barcelona en 1948), és un gran tractat sobre l’ambigüitat del món com a tret característic del nostre temps, una novel•la en què el millor Vila-Matas troba la manera de nomenar novament les coses; gesta més admirable perquè el nucli central de la seva obra no és altre que la modernitat de la novel•la.

Matrioixques, Marta Carnicero Hernanz (Barcelona, 1974) basteix, amb la prosa destil•lada que la caracteritza, un relat punyent i lúcid sobre el trauma, el pes de l’herència històrica i familiar, la sistematització de la violència i la reparació necessària.

Hi col•laboren: Seix Barral i Quaderns Crema.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.