Park and Sound primavera 2022

La terrassa del Centre Cívic Sarrià es converteix durant el mes de juny en un escenari on gaudir d’una selecció de propostes musicals de petit format amb el distintiu de la qualitat i la diversitat gràcies al Park and Sound primavera 2022.

Els dijous 2, 9 i 20 de juny a les 19:30 h el centre ens ha preparat tres propostes musicals. Les vols conèixer?

Fibla Tena
2/06/2022
Aprengueren a cantar durant el segle passat, quasi al mateix temps i als mateixos llocs. Sempre de nit, i Barcelona els somreia. Mesclats, junts han passat davant del públic més hores que a qualsevol altre lloc. I aquí segueixen, feliços de fer el que fan, amb el seu cant entre les dents, i un repertori que els manté joves pels segles dels segles.

Anna Trea
9/06/2022
Després d’haver acompanyat a multitud d’artistes al seu país d’origen, Brasil, la reconeguda multiinstrumentista, cantant, compositora i performer Anna Trea ens presenta la seva proposta musical més personal. Virtuosisme, ritmes d’arrel, bellesa i lirisme, amb un optimisme desbordant.

Jam session a l’aire lliure
30/06/2022
El Jardí de Vil·la Cecília es converteix en escenari d’improvisació i diàleg musical entre músics que no han tocat mai junts. Risc, emoció i melodies trepidants en un joc on el públic desconeix, tant com els músics, què és el que succeirà després de les primeres notes.

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.