Pantalla, l’heroïna del segle XXI (Marc Masip)

A càrrec de Marc Masip, Psicòleg, expert en addicció a les Noves Tecnologies, conferenciant, divulgador i autor del llibre Desconecta. 

Conferència per a pares i mares amb fills/es de totes les edats. La conferència va destinada a públic adult (no hi poden assistir els menors d’edat).

 

Conferència per a pares i mares sobre l’ús de telèfons mòbils, xarxes socials i videojocs. Aprèn tot el que cal saber sobre les noves tecnologies i com les fan servir els nostres fills i filles: avantatges, inconvenients, casos reals, consells, resolució de conflictes o ciberassetjament.

 

 

Us presentem la segona edició de les Jornades d’Educació i Família a Cassà de la Selva. Es tracta d’una sèrie de xerrades i tallers formatius on es treballaran aspectes diversos relacionats amb l’educació des de la primera infància fins a l’adolescència (o més…). Aquestes jornades s’adrecen especialment a famílies, però són extensibles a tota la comunitat educativa.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.