Pantalla Barcelona a la fresca

L’Institut de Cultura de Barcelona vol acostar el cinema a la ciutadania amb una nova edició d’estiu del circuit Pantalla Barcelona a la xarxa de centres cívics de la ciutat, i ja és el tercer estiu que es programa el cicle a l’aire lliure.

La vuitena edició tindrà lloc del 28 de juny al 26 de juliol de 2022 a les pantalles dels centres cívics La Sagrera “La Barraca”Can Clariana CulturalSant MartíAteneu Fort PiencPati LlimonaJosep Maria Trias i PeitxCan BastéLa SedetaVil·la FloridaZona Nord i Casa Groga.

Aquest estiu el Pantalla Barcelona oferirà 41 projeccions de 6 pel·lícules amb una forta presència femenina darrere de les càmeres, amb una clara aposta per directores que es consoliden i que tracten diversos temes socials en les seves pel·lícules. També es tracta un tema tan candent com les conseqüències de les guerres. Es podran veure Libertad, de Clara Roquet, Sis dies corrents, de Neus Ballús, Mediterráneo, de Marcel Barrena, Chavalas, de Carol Rodríguez Colás, Josep, d’Aurel (pel·lícula d’animació) i El agente topo, de Maite Alberdi (pel·lícula documental nominada als Oscars).

Consulta aquí la graella amb tota la programació.

La vuitena edició del Pantalla Barcelona d’estiu és la primera edició amb el 100% de l’aforament després de la pandèmia. És per això que totes les projeccions tornen a ser d’entrada lliure, sense reserva prèvia i fins a completar l’aforament màxim de cada centre.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.