OUT.SIDE: The city composing. Hara Alonso

The City Composing, ideat per l’artista Hara Alonso, és el projecte que clourà l’edició d’enguany del cicle OUT·SIDE. L’artista comptarà amb la col·laboració d’un ensemble d’estudiants del Màster d’Improvisació de l’ESMUC. Aquest projecte parteix de la voluntat que la gent pugui participar en el procés creatiu de forma anònima.

Aquesta proposta parteix de la idea de que les ciutats són organismes vius que integren múltiples expressions i fonts d’inspiració: les ciutadanes, la geografia, els sons de la ciutat… Per això, durant un mes es deixaran llibretes en blanc i llapis de colors en diferents espais públics de la ciutat com museus, cafeteries, estacions de tren, etc., per tal que la gent participi en el procés creatiu a través de les seves partitures, dibuixos o poemes.

Tot aquest material es recopilarà i servirà de base a Hara Alonso per crear unes peces que es presentaran en format concert.

Organitza: Festival OUT.SIDE

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.