No(w)here. Festival IF. Nous formats

A NO(W)HERE, Natalia Barraza presenta una instal·lació escènica en la qual l’espai es va construint davant els ulls de l’espectador. Es tracta d’una peça que juga amb els llenguatges audiovisuals, sonors i plàstics per generar una gramàtica pròpia. Tot gràcies a un joc amb dispositius de projecció, llum reflexos i ombres.

L’obra parteix de la teoria del subjecte nòmada contemporani de la filòsofa Rosi Braidotti, mesclada amb la idea de cosmopolitisme expressada per l’historiador Raül Garrigasait. Així, l’obra qüestiona els paràmetres considerats inamovibles en la construcció de la identitat per obrir-los de cara al futur.

Amb col.loqui posterior

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.