Now(h)ere de Natalia Barraza

Now(h)ere és un espectacle de teatre visual. Una road movie escènica que actualitza l’arquetip de l’heroi per reinventar-lo. Reflexiona sobre l’arrelament i la política identitària des d’un punt de vista testimonial i íntim, i ofereix diferents punts de vista al voltant de la condició erràtica a la qual s’associa la figura de l’estranger, assenyalant els factors sociopolítics i culturals que defineixen el que és propi i el que és aliè.

– Què és per a tu sentir-se com a casa?

– T’imagines no tenir on tornar?

– Es pot ser de molts llocs alhora?

L’espai s’activa en directe a través de dispositius analògics i digitals, donant vida a una successió d’escenes i paisatges que apel·len al moviment, la subjectivitat i la perspectiva. Investiga amb materials específics com paper en diferents mides i textures, miralls, llum i ombres els quals, en les seves diferents variants i usos, van desplegant possibilitats poètiques i de significació.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.