Nit dels Museus: Museu d’Història de Girona

El dissabte 14 de maig l’horari del Museu d’Història de Girona s’amplia, amb l’obertura ininterrompuda de dos quarts d’onze del matí fins mitjanit . Celebrem la Nit dels Museus oferint a tothom l’entrada gratuïta a partir de les 19h i fins les 24h.
Des del seu lloc privilegiat al bell mig del barri vell, i a través de sales temàtiques, col·leccions polièdriques i espais singulars, el Museu explica les històries, plurals i diverses, que han anat conformant Girona i que han construït les vides de la seva gent al llarg del temps.
A més, també podreu visitar l’exposició “Maternitats. Una mirada diversa” que exhibeix les diferents maternitats que transiten per les nostres col·leccions.

A més, Gironamuseus ha programat per la Nit dels Museus, dues activitats gratuïtes, que requereixen inscripció prèvia, la visita guiada Quan el Museu no era Museu. Sis històries amagades” per conèixer les històries i curiositats dels sis museus de la ciutat. La celebració conjunta acabarà amb l’ actuació musical de Clara Gispert als jardins del Museu d’Art de Girona.

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.