Música al parc. Concert de Five Chickpeas

Quintet català de jazz que basa el seu repertori en l’anomenat Gipsy jazz. Un concert que ressegueix les experiències vitals d’un gran músic i compositor del segle passat.

Five Chickpeas és un quintet català de jazz que basa el seu repertori en l’anomenat gipsy jazz. La banda es caracteritza per introduir noves composicions creades pels seus components en contrast amb temes tradicionals del mateix estil. Ofereixen uns concerts frescos i agradables, els quals són portats a terme per veterans del món del jazz amb llargs recorreguts en formacions diverses.

El quintet l’integren Marc Casas, al vibràfon; Philippe Colom, al clarinet, al saxo i a l’scat vocal; Joan Ramon Puntí i Guillem Plana, a la guitarra, i Pep López, al contrabaix.

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.