Música al parc. Concert de Daniel Cros

Un repertori ple d’ànima, batec, vida viscuda, llàgrimes, soledats, paraules amb sabor dolç i salat, derrotes, amors curatius i saludables, contradiccions i fins i tot insensates covardies.

“Daniel Cros destaca en totes i cada una de les seves cançons i arriba a nivells irresistibles de seducció. Les seves peces estan plenes d’ànima, batec, vida viscuda, llàgrimes, soledats, paraules amb sabor dolç i salat, derrotes, amors curatius i saludables, contradiccions i fins i tot insensates covardies que emmordassen el cor i lliguen l’aire lliure que ens ajuda a viure.” (Fernando González Lucini)

Las palmeras y el viento va ser seleccionat entre els deu millors discs espanyols del 2021 pel programa de ràdio “Al caer el sol”.

A Daniel Cros, que posa la veu i toca la guitarra acústica, l’acompanyen Mariano Morales, a la veu, a la serra, al charango, al clarinet i a la guitarra espanyola; Yoan Sánchez, als congues, al caixó i als ambients; Armando Suárez, al trombó; Abel Herrera, a la trompeta, i Luís Fernández, al contrabaix.

 • 00

  dies

 • 00

  hores

 • 00

  minuts

 • 00

  segons

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest formulari recull, a més del vostre comentari, el vostre nom, email i consentiment, per tal que puguem fer seguiment dels comentaris rebuts al web. Per tal d'enviar un comentari, heu d'haver llegit i acceptat la nostra política de privadesa, on hi trobareu tota la informació sobre on, com i per què emmagatzemem aquestes dades i sobre com exercir els vostres drets.